www.b-art-design.hu

 


 

| Látogasd meg új weboldalam! 

| Az oldal NEM szűnik meg, a régi tartalmak maradnak. |
| Itt is frissítem a fontosabb eseményeket, illetve a cikkek, hírek csak itt olvashatóak. |


Menü
 
Menu

Home
Introduction
Gallery
Photos
Guestbook
Exhibitions
News
Video
Email

 
Tunyogi Bálint - olajfestmények, kortárs festmények, képek, hírek, aktuális kiállítások a facebook oldalon is...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Napi okosság :)

Diagonal Advertising Banner Design

 
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
 

 

Free counter and web stats

WYW ۝ Globál Directory Hun-Web Linkek  Anti Spam Google PageRank

artList

LINKTAR.HU

 

► Bemutatkozás

 

Tunyogi Bálint művészi ars poeticáját a bizakodva előretekintés jellemzi; a vásznon a jelent, az adott kor szépségeit örökíti meg a kortársak gyönyörködtetésére és kordokumentumként az utókor számára. Festett, rajzolt és tustechnikával készített képein a természet, az emberi kapcsolatok, egyszóval a bennünket körülvevő világ látható. Gyakori hazai és nemzetközi (Lengyelország, Amerikai Egyesült Államok, India), egyéni és csoportos kiállításain túl saját honlapján is betekinthetünk a művész virtuális galériájába, megtapasztalhatjuk munkásságának sokszínűségét.

 

Gyermekkora óta csodálattal nézte a műalkotásokat. Közülük is legjobban az olajfestmények érdekelték. Egyszer azt mondta egy festményre: „Ezt én is meg tudnám festeni!” Nem sokkal később azon kapta magát, hogy vásznat, ecsetet és olajfestéket vásárol a művészboltban.

Több mindent kipróbált már; linónyomat, litográfia készítése, tus- és szénrajzok. Bálint képei is különféle technikával készülnek. Bátran váltogatja, próbálgatja az eszközöket, anyagokat az autodidakta festő. Témaválasztásában először inkább a táj élvezett elsőbbséget, az utóbbi évben pedig főként az ember, köztük a női test ábrázolása volt a fő témája.

 

Az elmúlt időszakban számtalan pozitív visszajelzést kapott, amelyek még jobban megerősítették abban, hogy folytatnia kell az alkotást. Bálintnak nincs mecénása, nincs patronálója, bár az igazat megvallva még nem is keresett. Ahogy egész életében mindig, most is csak magára számíthat, saját magát próbálja „menedzselni”. Elhatározta, továbbhalad az úton, amelyen elindult. Azzal a tudattal álmodja és alkotja meg a festményeit, hogy általuk a jövő generációját is szolgálja; reméli, hogy a művészetbarátok majdan jó érzéssel állnak meg a munkái előtt. Lehet, hogy a szeme előtt Kölcsey Ferenc 1831 végén írt epigrammájának, a Husztnak jól ismert sorai lebegnek: „Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl.”

 

 

Varázsolja otthonát, irodáját hangulatosabbá időt- és értékálló alkotásokkal vagy lepje meg szeretteit, barátait.

 

Forrás

 

Nem találtad meg amit kerestél?

Vagy fényképről szeretnél festményt, rajzot? 


Írd le mire van szükséged! 

ÜZENET

Portrérajzolás fényképről, portrérajz ára, olajfestmény, grafika, portré, egyedi ajándék


ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE