www.b-art-design.hu

 


 

| Látogasd meg új weboldalam! 

| Az oldal NEM szűnik meg, a régi tartalmak maradnak. |
| Itt is frissítem a fontosabb eseményeket, illetve a cikkek, hírek csak itt olvashatóak. |


Menü
 
Menu

Home
Introduction
Gallery
Photos
Guestbook
Exhibitions
News
Video
Email

 
Tunyogi Bálint - olajfestmények, kortárs festmények, képek, hírek, aktuális kiállítások a facebook oldalon is...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Napi okosság :)

Diagonal Advertising Banner Design

 
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
 

 

Free counter and web stats

WYW ۝ Globál Directory Hun-Web Linkek  Anti Spam Google PageRank

artList

LINKTAR.HU

 

► Hírek, cikkek

Tárlatvezetés Tunyogi Bálint festőművésszel

Stefaich-Veres Enikő / Pannoncolor   

 

Korábbi cikkünkben már megismerhették Tunyogi Bálint festőművészt, akinek most egy virtuális kiállítására hívjuk Önt. A művész mesél nekünk a képek születéséről, kedvenc saját alkotásairól. Ha tetszett a virtuális tárlatvezetés és kíváncsi élőben is a képekre, július végéig megtekintheti a a XIII. ker. Lehel u. 31. sz. alatti Szabó Ervin Könyvtárban.

Ismerjék meg Tunyogi Bálint festőművészt! - pannoncolor.hu

Stefaich-Veres Enikő / Pannoncolor   

A festés számomra kikapcsolódás, mondhatjuk egyfajta meditációnak is. Örömteli érzés mikor a fehér vászon egy idő után „átalakul”.

Győr+ HETILAP - „A festészet néma költészet, a költészet beszélő festészet.”

Győr+   

Győr Plusz közéleti hetilap / IV. évfolyam 15. szám / 2014. április 11.

Kulturális kínálóban (18-19.oldal):

 

HONVÉD ALTISZTI folyóirat

Dr. Murinkó Attila mk. alezredes   

A jelen világ megörökítése a kortársak és az utókor számára

Egy altiszt gondolatai katonai pályájáról és művészi ambícióiról

 

Tunyogi Bálint festőművész tárlata

:)    

KISALFOLD.HU - 2013.01.14. 16:27

A tájképek valósághű ábrázolása és a főként aktokból álló sorozat a nézőket kis álomvilágba, a nyugalom szigetére kalauzolva kíván kellemes estét teremteni azok számára, akik ellátogatnak a kiállításra.

Győr+ HETILAP

Összeállította: Földvári Gabriella   

Győr Plusz közéleti hetilap / III. évfolyam 1. szám / 2013. január 4.

Kulturális kínálóban:

Művészeti Csodák Kiállítása

Aranyecset Művészeti Egyesület   

Szeretettel várunk minden érdeklődőt
MŰCSOKI Művészeti Csodák Kiállítása
Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 11. PÁRIZSI UDVAR

Művészet ünnepe Budapesten 2012. 10. 04.

HR, FELVIDÉK.MA   

2012. szeptember 28-30-a között a budapesti Podmaniczky –Vigyázó kastélyban Bárándi Imre szervezésében 39 művész alkotását csodálhatták meg a „Művészet ünnepe" című kiállításon, melyen felvidéki művészként Huszarik Roland vett részt.

Győri katonafestő a képzőművészeti alkotótáborban - videó /kisalfold.hu/

TUDÓSÍTÓ - GULYÁS ATTILA - 2012.08.14.   

A közelmúltban a Mátraházi Honvéd Rekreációs Központ adott otthont a Magyar Honvédség képzőművészeti alkotótáborának.

Elkészültek a vármegyecímerek

Tamás Tibor - honvedelem.hu   

 

 
Bezárta kapuit a Honvédelmi Minisztérium katonai képzőművészeti alkotótábora, amelyet immár 21. alkalommal rendeztek meg július 30. és augusztus 6. között a Mátraházai Honvéd Rekreációs Központban. Az egyhetes művésztáborban 27 aktív és nyugállományú katona, illetve honvédségi közalkalmazott vett részt. A záróünnepségen megjelent Huszár János dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság szárazföldi haderőnem főnöke, illetve beszédet mondott Szászvári Lajos, a rekreációs és kulturális központ igazgatója.
 

 

Kiváló katonahagyományokat ápolnak honvéd képzőművészeink

Tamás Tibor - honvedelem.hu   

 

Mint az elmúlt esztendőkben, idén is a Mátraházi Honvéd Rekreációs Központ adott otthont a Magyar Honvédség képzőművészeti alkotótáborának július utolsó és augusztus első napjaiban.  A tábor egyik napjára a honvedelem.hu is ellátogatott.
 

Évadnyitó kiállítás Pákozdon

Snoj Péter / 2012-03-10   

 

Kiállításmegnyitóval köszöntötték a tavaszt a pákozdi katonai emlékparkban március 10-én, szombaton. A katonafestők alkotásait dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, Székesfehérvár polgármestere méltatta. A rendezvényen részt vett Domján László vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka is.

 

Véget ért az alkotótábor

Kiss József    

 

   
 
 
Huszadik alkalommal rendezték meg idén a Honvédelmi Minisztérium Nemzetközi Katonai Képzőművészeti Alkotótáborát. A HM Bessenyei György Kulturális és Üdültetési Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében szeptember 27. és október 6. között összesen 27 fő – 10 aktív 14 nyugállományú katona és három közalkalmazott – képezhette magát tovább a két neves művésztanár, Szunyoghy András grafikusművész, és Duschanek János festőművész szakmai irányításával a művésztelepen.
 


Pápa és Vidéke - Közéleti hetilap - IX. évfolyam 18. szám

Polgár Szilárd   

 

 

„A természet kincsei”

Kerecsényi Zoltán   

 

   
 
Egy katonaművész alkotásainak tárlata
A győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred főtörzsőrmesterének, Tunyogi Bálintnak újabb kiállítását nyitották meg június 2-án késő délután Pápán a 60 esztendős pápai Pedagógus Művelődési Ház jubileumi programjai keretében. A kiállítás, mely „A természet kincsei” – címet viseli, az alkotó természeti témájú festményeit mutatja be zömmel, ezzel is tisztelegve az Erdők Nemzetközi Éve előtt is.
 

 

A természet kincsei egy katona szemével

Forrás: Hírcity   

A győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred főtörzsőrmesterének, Tunyogi Bálintnak újabb kiállítását nyitották meg június 2-án késő délután Pápán a 60 esztendős pápai Pedagógus Művelődési Házban.

"A természet kincsei" című kiállítás Pápán

Tóth Tamara   


A természet kincsei 
2011-06-03 06:31:44     hírek  |  közösség 
fotó: Tóth Tamara

Kisalföld

Tóth Gyula   

2011.04.14.   LXVI./87.szám

Tunyogi Bálint az MR6 műsorán

Cseszreginé Csekei Judit szds.   

Tunyogi Bálint főtörzsőrmester 2 hetet töltött Indiában, egy festőművészeknek szervezett alkotótáborban. Művészi pályafutásáról, indiai élményeiről is mesélt a vele készült interjúban a Magyar Rádió győri stúdiójában.

Magyar festők kiállítása Újdelhiben

www.eu2011.hu   

Cikk dátuma: 2011. március 10. 11:59 Utolsó módosítás: 2011. március 10. 12:18

Nyolc magyar festőművész munkáiból rendezett kiállítást India ihletében címmel a Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központ; a péntektől látogatható tárlat a magyar EU-elnökség alkalmából Indiában most zajló Magyar Kulturális Fesztivál egyik kiemelt eseménye.

India ihletében: magyar festők kiállítása Újdelhiben

Kultúrális portál   

Kulturális portál

India ihletében: magyar festők kiállítása Újdelhiben

2011. március 6.
cikk küldése e-mail-ben
Nyolc magyar festőművész munkáiból rendezett kiállítást India ihletében címmel a Delhi Magyar Tájékoztatási és Kulturális Központ; a péntektől látogatható tárlat a magyar EU-elnökség alkalmából Indiában most zajló Magyar Kulturális Fesztivál egyik kiemelt eseménye

.

 

Magyar Kultúra Napja a győri laktanyában 2010

Andor Tamás mk őrnagy   

Magyar Kultúra Napja a győri laktanyában

Székesfehérvár 2009

[fehervar.net] G. I.   

 

Katonafestők tárlata

 

2009. szeptember 11., 17:20 [fehervar.net] G. I.

Katonafestő Pápán

Tóth Tamara   

 Katonafestő Pápán 
2009-11-17 07:59:39     hírek  |  közösség 
fotó: Tóth Tamara

Pápa 2009

Andor Tamás mk. őrnagy   

 

Katonafestő kiállítása

 

Önálló kiállítás 2009. november

Forrás: Hírcity   

Novemebr 16-án zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel, művészetbarátokkal a pápai Helyőrségi Művelődési Otthon folyosógalériája „Gondolatok” címmel Tunyogi Bálint tárlatának ünnepélyes megnyitójára.

 

Nem találtad meg amit kerestél?

Vagy fényképről szeretnél festményt, rajzot? 


Írd le mire van szükséged! 

ÜZENET

Portrérajzolás fényképről, portrérajz ára, olajfestmény, grafika, portré, egyedi ajándék


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!